Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2015

Josep Espín,

Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2015


El Ministeri d'Economia i Competitivitat ha convocat els Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2015, cerimònia que reconeix les aportacions al desenvolupament de la innovació i disseny que fan professionals, empreses o altres entitats.

Aquests premis representen el major reconeixement que s'atorga al territori espanyol a dissenyadors que destaquen per la seva labor professional i a empreses que utilitzen el disseny amb èxit en la seva estratègia d'innovació.

Aquesta edició inclou cinc modalitats:

Premis Nacionals d'Innovació:

Premi Nacional a la Trajectòria Innovadora: Destinat a empresaris que hagin basat la seva trajectòria professional a la cerca i aplicació de la innovació. • Premi Nacional a la Internacionalització: Per a empreses que hagin introduït amb èxit productes nacionals innovadors als mercats internacionals. • Premi Nacional d'Innovació ‘Compra Pública Innovadora’: Destinat a entitats locals, autonòmiques o estatals, que hagin utilitzat amb èxit la contractació pública innovadora com a mitjà per fomentar la innovació.

Premis Nacionals de Disseny:

Premi Nacional al Disseny modalitat Empreses: Destinat a empreses que estiguin àmpliament reconegudes en l'àmbit del disseny. • Premi Nacional al Disseny modalitat Professionals: Per a professionals que hagin aconseguit un reconegut prestigi en el sector.

El Premi Nacional de Disseny guardona econòmicament a la modalitat “Professionals” amb una dotació de 30.000 euros, tenint les altres modalitats un caràcter honorífic.

El termini de presentació de les candidatures acaba el dia 18 de març a les 15.00h.

Per a més informació consulta les bases dels Premis. Les candidatures es podran presentar a partir del dia 16 de Febrer mitjançant un formulari a la Web del Ministeri.

Xarxes Socials

Recerca

Darreres Entrades

Dijous 25 d'abril, El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en una temàtica polèmica i que està en boca de tothom: "S'HI VAL TOT A TIK TOK? ON ESTÀ EL LÍMIT?".

Des del Col·legi volem donar el màxim servei possible als nostres membres, i com a conseqüència, a partir d'ara oferirem de manera gratuïta als nostres col·legiats i partners corporatius, una oferta de cursos intensius de qualitat, de la mà dels millors professionals en cadascuna de les matèries.

Barcelona, 20 de març de 2024. El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en l’impacte que té l’algorisme digital sobre el consum de continguts dels usuaris.

Barcelona, 29 de febrer de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat una altra sessió mensual d'El Mirador, que ha posat la seva mirada en l’impacte que té la Intel·ligència Artificial (IA) en el món laboral del màrqueting i la comunicació.

Modificar cookies