Curs: Xarxes i oportunitats professionals


Curs "Traça la teva estratègia a les xarxes socials per atraure les oportunitats professionals"

Dimecres, 17 de juny de 2015 de 18 a 21 h.  Barcelona Activa  Carrer Llacuna, 162- 164,  Porta 22 (Barcelona) Els darrers canvis del mercat laboral i la irrupció de les xarxes socials han fet que el procés de recerca de feina es modifiqui: el CV tradicional ja no és l’únic protagonista. Ara comparteix escenari amb altres plataformes i elements que ens ajuden a mostrar al món el professional que portem dins. Durant aquesta activitat descobrirem com les Xarxes socials ens poden ajudar connectar el nostre perfil professional amb les oportunitats laborals. En aquest taller gratuït de 3 hores de durada, coneixeràs les principals xarxes de contactes professionals, i identificaràs els aspectes clau per a crear una estratègia de promoció de la teva candidatura a través d’Internet. - Coneixeràs les principals xarxes socials professionals existents. - Sabràs identificar els aspectes clau per traçar la teva estratègia de networking a través de les xarxes socials.
Caldrà que sol·licitis al Col·legi el "codi del col·lectiu" enviant un mail a jespin@colpublirp.com i després...

INSCRIU-TE GRATUÏTAMENT AQUÍ!

Documentació necessària DNI o NIE vigent. En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen. Més informació Places limitades Es demana PUNTUALITAT: 15 minuts després de l'inici de cada activitat no es permetrà l'entrada a la mateixa.

Xarxes Socials

Recerca

Darreres Entrades

Dijous 25 d'abril, El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en una temàtica polèmica i que està en boca de tothom: "S'HI VAL TOT A TIK TOK? ON ESTÀ EL LÍMIT?".

Des del Col·legi volem donar el màxim servei possible als nostres membres, i com a conseqüència, a partir d'ara oferirem de manera gratuïta als nostres col·legiats i partners corporatius, una oferta de cursos intensius de qualitat, de la mà dels millors professionals en cadascuna de les matèries.

Barcelona, 20 de març de 2024. El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en l’impacte que té l’algorisme digital sobre el consum de continguts dels usuaris.

Barcelona, 29 de febrer de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat una altra sessió mensual d'El Mirador, que ha posat la seva mirada en l’impacte que té la Intel·ligència Artificial (IA) en el món laboral del màrqueting i la comunicació.

Modificar cookies